Voorbeelden

Voorbeelden van eerder opgeleverd werk

Hieronder is een bloemlezing van enkele opdrachten. Sommige lopen nog steeds door.

Stichting Vriendschapsbanden Nederland Suriname

De stichting VNS heeft tot doel om kleinschalige projecten in Suriname te ondersteunen en nuance aan te brengen in het beeld van Suriname in Nederland. Hiertoe organiseert de stichting ieder jaar één of meerdere educatieve reizen naar het land Suriname. Ze werkt samen met diverse organisaties en instanties om deze reis een succes te laten zijn, denk aan de Nederlandse ambassade, SLM, het Tropencentrum Amsterdam UMC, etc.


Opdracht: zorg er voor dat de stichting VNS online op de kaart staat!


Resultaat: de stichting heeft een mooie website met Google Analytics codes, er zijn diverse advertenties geweest binnen het Goolge Netwerk en Facebook, waardoor de studiereizen voldoende deelnemers hadden. De stichting heeft naast een Facebookpagina, ook een Google Mijn Bedrijfkaart en een LinkedIn-pagina.


Out and Proud Uganda Foundation

OAP Uganda is een stichting, gevestigd in Entebbe, Oeganda. De stichting krijgt van NGO's uit de Verenigde Staten vaccinaties tegen o.a. hepatitis. Door deze vaccinaties aan iedereen die dat wil op een actieve manier aan te bieden, worden er bruggen geslagen tussen aan de ene kant homo- en biseksuele en aan de andere kant heteroseksuele mensen. Deze komen opeens met elkaar in contact op een positieve wijze. Langzaamaan wordt de stichting ook steeds minder een demonstratie- en meer een lobbyorganisatie.


Opdracht: maak een website waarop wij onze acitviteiten helder kunnen tonen, als aanvulling op onze Facebookpagina.


Resultaat: de website staat; er wordt nog gewerkt aan meer vertoningen.

Icoontje voor vestigingsadres

Jan de Jonghstraat 41

1063 MA Amsterdam

Bedrijfsgegevens


KvK-nummer 75055139


Bankrekeningnummer
NL61KNAB0259185523


Leveringsvoorwaarden