Wat wij doen

De werkwijze van e-xpoSURE

Vinkje om aan te geven: dit doen we!
Vinkje om aan te geven: dit doen we!
Vinkje om aan te geven: dit doen we!


Kennis maken

We leren graag eerst u en uw organisatie beter kennen. Hoe doet u het liefste zaken? Gooit u het liefste alle problemen over de schutting en moet e-xpoSURE met een oplossing komen of wilt u dat u of uw mensen opgeleid worden, zodat zij zelf de website goed in de gaten kunnen houden? Of zit u tussen die twee uitersten?

Wat is de missie, visie en strategie van uw bedrijf? Wat levert u nu precies? Wat heeft u al in huis op online gebied? Heeft u al een website en hoe is deze ingericht? Er is een nul-meting nodig: hoeveel klanten heeft u nu, hoeveel klanten wilt u precies en hoeveel klanten komen via de website binnen?Analyse

We maken een analyse van uw huidige online situatie. Zie het maar als een soort APK-keuring: we lopen de online kanalen van uw organisatie na om te zien of alles wel goed gesmeerd is: staat de klant wel echt centraal? Voldoet u aan alle wet- en regelgeving? Zijn uw teksten en pagina's op de website wel geoptimaliseerd voor Google? Is een advertentiecampagne aan te raden of niet? Waarom haken klanten af of waarom komen ze niet op uw website?

Het rapport dat wij hiervan maken, kunnen wij uiteraard met u bespreken. Graag zelfs, want ook met uw reactie kunnen wij weer uit de voeten.


Ambachtelijk handwerk

Het rapport met aanbevelingen wordt uitgevoerd. Dit kan door uw medewerkers of door e-xpoSURE of een combinatie van die twee (afhankelijk van de beschikbaarheid en budget). Dit zijn acties zoals:

- Website meer vraaggestuurd insteken (klantreis als basis);

- Aanpassen van teksten zodat deze beter vindbaar zijn via Google;

- Content aantrekkelijker aanbieden;

- Overige aanpassingen, zodat uw vindbaarheid verbeterd.

De vorderingen krijgt u goed in beeld door het gebruik van o.a. webstatistieken.

Twee dampende kopjes koffie op een houten tafel
Oliepeil van een auto wordt gecheckt met een ouderwetse peilstok
Monteur gaat helemaal los op een auto
Vinkje om aan te geven: dit doen we!


Oplevering

Als het contract is uitgevoerd, zijn de eerste verbeteringen al zichtbaar. Het liefst levert e-xpoSURE ook een handleiding op waardoor u zelf met de online kanalen doorlopend aan de slag kunt en succes kunt blijven boeken.

Sleutels van de auto worden weer teruggegeven.
Icoontje voor vestigingsadres

Jan de Jonghstraat 41

1063 MA Amsterdam

Bedrijfsgegevens


KvK-nummer 75055139


Bankrekeningnummer
NL61KNAB0259185523


Leveringsvoorwaarden